Welkom

Bij Jouw Coastline FM!

Groot nieuws voor Den Helder en omstreken!

De bekende Helderse omroep Coastline komt terug op FM maar ook in NoordHolland Noord en heel Friesland op DAB+

en..... sterker dan ooit tevoren!

Eerder dit jaar hebben wij (Ferry Rademaker John Pieters en Jan de Boer) met de Stichting Radio Noord Nederland ons ingeschreven om in aanmerking te komen voor het Commerciële bovenregionale Radiokavel B33 (96.0 FM 1,6kW) met het bijbehorende DAB+ kavel op 9D Noord (Kop Noord Holland en Friesland).

Omdat we als enige partij aan alle criteria voldoen vindt er geen veiling plaats en zijn we ineens exclusief eigenaar in deze regio van het grootst beschikbare radiokavel! Dit biedt bijzondere doorgroeimogelijkheden voor de Helderse omroep met een rijke historie.

CoastlineFM, die de afgelopen 3 jaren te horen is via internet en daarvoor op 94,5FM via een licentie op Texel, is nu al te horen via www.clfm.nl.

 

Hiermee heeft straks de kop van Noord Holland een mooi Bovenregionaal muzikaal alternatief, zowel op Internet, FM 96.0 als via DAB+ in Noord Nederland.

Het opstelpunt van deze FM zendinstallatie zal Wieringermeer worden met een zendvermogen dat 10x zo groot is als een lokale omroep.

 

Een aantal partijen hebben n.a.v. dit nieuws al spontaan contact gezocht met ons.

 

Ondernemers, stichtingen of verenigingen die interesse hebben in Coastline vertellen we graag wat we ze kunnen bieden en nodigen we uit via info@coastlinefm.nl  zich te melden. Alle belangstellenden nodigen we in ieder geval uit om onze FB pagina leuk te vinden (www.Facebook.com/coastlinefm.nl ).

 

Bron:

https://www.agentschaptelecom.nl/vergunningen-voor-de-kavels-b30-b32-en-b33-zijn-verleend

http://radio-tv-nederland.nl/

http://radio.nl/815080/coastline-fm-keert-terug-op-fm-in-kop-van-n-holland

https://denhelderactueel.nl/2017/12/coastline-binnenkort-terug-op-fm/

https://www.agentschaptelecom.nl/onderwerpen/radio-en-televisie/veiling-niet-landelijke-commerciele-radio-omroep-kavels-b30-b32-en

 

WORDT VERVOLGD

 

 

Op Coastline hoor je nu al de beste feelgood soulful dance, disco, rnb en meer van de afgelopen 40 jaar maar ook van morgen!

En het mooiste is......overal en altijd in FullHD gratis op internet, waar je ook bent.

Altijd glashelder, 24/7.

 

Overal waar internet is zijn wij. Elk uur van de dag en elke dag van de week.

De nieuwe webplayer is HIER

 

 

 


 

 

      licentienummer: SW14B.0032     

Coastline945FM supports

 Luister via:
Winamp
Track Aanvragen Gallery
Partners